Motociclete Roadsters

Datorită tehnologiilor de ultimă generație, motocicletele Roadsters sunt cele mai noi și performante din colecția Triumph. Pentru o performanță uimitoare, motorul Triple este ceea ce definește linia de motociclete Roadsters!

Trident MY24 Jet Black RHSv2
de la: 8.290 Euro
de la: 10.390 Euro
Promo: 9.990 Euro
de la: 12.490 Euro
de la: 17.490 Euro
de la: 19.990 Euro
Promo: 17.490 Euro
de la: 19.490 Euro

Noua Generație Triple Motor

Iubit de fani și pasionați ai motocicletelor din întraga lume, motocicleta Speed Triple este modelul original, model care în timp a devenit emblemă pentru celelalte motociclete. 

Datorită categoriilor de motoare de tip “Speed Triple” și “Street Triple” care erau considerate că “schimbă jocul” în 1994 a apărut primul model de “Naked Sportbike”; un model cu aspect mult mai agresiv și motor mai puternic.

Fiind echipate cu motorul cu trei cilindri, motocicletele Roadsters sunt extrem de manevrabile, oferind fiori de plăcere și performanțe la înalt nivel.

Motocicletele Triumph Roadster se evidențiază față de celelalte prin: direcție liniară puternică, manevrabilitate de precizie și fiabilitate!

Pentru ca o motocicletă să fie complet performantă, aceasta trebuie să fie construită pentru a oferi echilibrul perfect, să fie ușor manevrabilă și să aibă un caracter puternic! Aceste caracteristici definesc în totalitate modelul de motociclete Roadster!