Noul Rocket STORM

Prezen╚Ťa muscular─â ╚Öi stilul impecabil se ├«mbin─â cu performan╚Ťa epic─â a celui mai mare motor de motociclet─â din lume aflat ├«n produc╚Ťie. Performan╚Ťa f─âr─â egal, condusul sublim ╚Öi atitudinea epic─â a noului Rocket 3 creeaz─â experien╚Ťa de conducere suprem─â. Intr─â ├«n lumea Triumph, unde tehnologia de v├órf ╚Öi designul inovator se ├«nt├ólnesc, oferind motocicli╚Ötilor o c─âl─âtorie de neegalat, plin─â de putere, precizie ╚Öi stil. Exploreaz─â gama noastr─â ╚Öi descoper─â de ce Triumph stabile╚Öte standardul ├«n lumea motocicletelor.

Rocket 3 GT MY23 Carnival Red RHS ORIGINAL
de la: 25.490 Euro
Promo: 24.290 Euro
de la: 25.790 Euro
de la: 26.590 Euro

Triumph Rocket 3 Storm: Putere și Stil Fără Egal

Descoperi╚Ťi Triumph Rocket 3 Storm, o capodoper─â a ingineriei ╚Öi designului, conceput─â pentru cei care doresc s─â domine drumul. Echipat cu cel mai mare motor de produc╚Ťie din lume, Rocket 3 Storm ofer─â o performan╚Ť─â f─âr─â precedent ╚Öi o prezen╚Ť─â impun─âtoare care ├«ntoarce privirile.

Caracteristici Cheie:

  • Motor de 2500 cc: Bucura╚Ťi-v─â de for╚Ťa brut─â ╚Öi cuplul impresionant oferit de motorul cu trei cilindri, perfect pentru orice aventur─â.
  • Design Muscular ╚Öi Elegant: Liniile agresive ╚Öi detaliile premium fac din Rocket 3 Storm o motociclet─â de excep╚Ťie, at├ót estetic c├ót ╚Öi func╚Ťional.
  • Tehnologie Avansat─â: Dotat cu cele mai noi inova╚Ťii tehnologice, Rocket 3 Storm ofer─â un echilibru perfect ├«ntre putere ╚Öi control.
  • Ergonomie Superioar─â: Confortul ╚Öi ergonomia sunt optimizate pentru a oferi o experien╚Ť─â de condus impecabil─â, chiar ╚Öi pe distan╚Ťe lungi.

Rocket 3 Storm redefine╚Öte conceptul de roadster muscular, combin├ónd performan╚Ťa de top cu un stil inconfundabil. Experimenta╚Ťi senza╚Ťia de a conduce o motociclet─â unic─â, construit─â pentru a v─â duce oriunde cu stil, confort ╚Öi control absolut.

Explora╚Ťi Triumph Rocket 3 Storm ╚Öi al─âtura╚Ťi-v─â elitei motocicli╚Ötilor care caut─â excelen╚Ť─â ╚Öi inova╚Ťie la fiecare drum.