Triumph a lansat Scrambler 1200 Bond Edition

Cel de-al 25-lea film din seria James Bond intitulat No Time To Die ar fi trebuit să fie lansat în această primăvară, însă evenimentul a fost amânat până pe 11 noiembrie din cauza pandemiei de coronavirus care ține cinematografele închise. Odată cu acest film era programată și prezentarea ediției speciale James Bond a Triumph-ului Scrambler 1200. Întrucât sezonul moto a început și motocicleta era gata, cei de la Triumph nu au mai avut de ce să aștepte și au prezentat această ediție specială.


Agentul 007 folosește în film, pentru a scăpa de oamenii răi sau pentru a-i urmări, mai multe modele noi Triumph: Tiger 900 și Scrambler 1200. Coordonatorul cascadoriilor declara că nu au fost făcute multe modificări modelelor standard și că acestea s-au comportat ireproșabil chiar și în cazul săriturilor, deși nu au fost proiectate pentru așa ceva. E și ultimul film al seriei Bond în care agentul e interpretat de Daniel Craig.


Scrambler 1200 Bond Edition e prima motocicletă oficială “Bond”, are la bază un Scrambler 1200 XE de serie, adică motorul Bonneville de 1200 cmc cu doi cilindri în paralel răcit cu lichid și setat pentru răspuns optim în zona turațiilor joase ce scoate 87 de cai putere. Se vor fabrica numai 250 de exemplare ale acestei ediții din care 30 sunt rezervete pentru Statele Unite (și se pare că acolo sunt deja sold-out conform site-ului oficial), restul ajungând la distribuitorii Triumph din 30 de țări. Așadar, dacă vreți să intrați în posesie unei motociclete rare, ar fi bine să vă grăbiți.

SCR1200 bond action scene 1920x1080 1


Bond Edition se diferențiază de varianta standard prin culoarea specială de pe aripi, furcă, basculă, protecția de sub motor și mânerul pasagerului, toate fiind negre. Și motorul este negru, scos în evidență de câteva tușe aurii, probabil o trimitere la “Goldfinger”, considerat de fani unul din cele mai bune filme cu agentul 007 din toate timpurile. Există accesorii speciale: proiectoare pentru ceață cu grilaj negru, ramă nichelată a farului, evacuări Arrow cu capace din carbon și două logo-uri cu 007 (pe carcasa evacuării și pe șa). Fiecare exemplar este numerotat și vine cu o mapă de documente personalizată ce include și certificatul de autenticitate semnat de șeful de le Triumph, Nick Bloor.

Distribuie Articolul

Citește și