Triumph România este partener la a 10-a ediție Distinguished Gentleman’s Ride

Triumph România se va alătura și anul acesta la cea de-a 10-a ediție a DGR, cursa motocicliștilor pentru lupta împotriva bolilor masculine.

Duminică, în data de 23 mai, pentru a 10-a oară consecutiv, cei pasionați de motociclete se vor alătura evenimentului DGR de anul acesta și vor susține cu donații cauza acestuia – prevenirea cancerului de prostată, a bolilor mintale și diminuarea suicidului în rândul bărbaților. 

Distinguished Gentelmens Ride Triumph 2021 1

Anul acesta, din cauza contextului pandemic, cursa se va desfășura sub forma unui Solo Ride, la care participanții sunt invitați să ia parte cu același entuziasm și aceeași dorință de a susține cauza evenimentului ca și în anii trecuți. Ținuta elegantă și starea de bine vor fi nelipsite, iar participanții sunt invitați să posteze pe canalele de social media fotografii din cadrul evenimentului, folosind hashtag-ul #DGRBucharest. Astfel, ei își pot încuraja prietenii să doneze, chiar și de acasă, pentru a contribui la strângerea mondială de fonduri pentru lupta împotriva bolilor masculine.

DGR20 Home SCC

Triumph România va fi și anul acesta partener al DGR și va pune la dispoziția donatorilor un test ride gratuit, ca semn de mulțumire pentru implicarea lor. În plus, primii trei donatori vor primi un voucher în valoare de 150 euro, 100 euro, respectiv 50 euro din partea Triumph. 

“Ne bucurăm să fim din nou alături de organizatorii evenimentului și ne dorim să încurajăm în continuare astfel de inițiative. De aceea, vrem să transmitem felicitările noastre tuturor participanților care s-au implicat cu donații pentru acest eveniment. Este o mândrie pentru comunitatea motocicliștilor din România”, spune Cătălin Sănătescu, reprezentant Triumph România. 

Mai mult, Triumph România va oferi sprijinul său și pentru a susține alte curse din țară prin donații pentru orașele București, Cluj și Timișoara. 

Cei care vor să se înscrie la eveniment o mai pot face pe site-ul oficial DGR. 

Distribuie Articolul

Citește și