Triumph la MAN România – Trăiește Magia la Ediția a XII-a

MAN România – Motoraliul Anual Național, aflat la a XII-a ediție anul acesta, promite să fie mai spectaculos ca niciodată, iar Triumph Motorcycles va fi acolo, prin dealerul Motoboom, aducând cele mai noi și inovatoare modele direct la tine. Zece modele 2024 vor fi disponibile pentru TEST RIDE pentru ca tu să descoperi motocicleta Triumph potrivită pentru tine.

Perioadă eveniment: 11 – 14 Iulie, Locație: Pensiunea Râșnov, jud. Brașov

man 2023

Vei avea ocazia de a experimenta senzațiile unice de condus pe o motocicletă Triumph în cadrul sesiunilor de TEST RIDE ce se vor desfășura vineri – 12 iulie și sâmbătă – 13 iulie. Întreaga experiență va fi completată de muzică live și o atmosferă vibrantă, care te va face să te simți parte dintr-o comunitate pasionată și energică.

TEST RIDE TRIUMPH

man 2023 2

De la cele mai noi modele din gama ROADSTERS până la cele mai îndrăgite modele MODERN-CLASSICS și cele mai puternice exemplare ADVENTURE, vei găsi tot ce îți dorești pentru o experiență autentică pe două roți. Nu va lipsi nici DAYTONA 660, noul model din gama SPORT. Aceste motociclete sunt sinonime cu stilul, performanța și tehnologia de vârf, fiind pregătite să îți ofere o experiență de neuitat.

Condiții de Participare la TEST RIDE

  • Permis categoria A cu vechime minimă de 2 ani;
  • Permisul și cartea de identitate în original;
  • Echipament de protecție complet (cască, geacă, mănuși, pantaloni cu protecții, ghete moto);
  • Înregistrare prin FORMULARUL DE ÎNSCRIERE;
  • Confirmarea participării din partea unui reprezentant Triumph;
  • Respectarea programului și a instrucțiunilor organizatorilor.

Vino la MAN România să trăiești MAGIA împreună cu alți pasionați de motociclete din toată țara! Fii parte din această experiență unică!

For The Ride

Distribuie Articolul

Citește și