Triumph la Motoraliul Anual Național MAN România

A fost MAN! A fost MAGIE!

Triumph a fost prezent la cea de-a XI-a ediție a Motoraliului Anual Național MAN, cel mai complet eveniment moto din România, cu o participare impresionantă de rideri, din tară și țările vecine, dar și cu participarea majorității importatorilor și dealerilor de profil moto din România.

4

Desfășurat între 13 și 16 iulie 2023, la Pensiunea Râșnov, jud. Brașov, acest eveniment amplu a fost un adevărat regal pentru pasionații de moto, de muzică bună și distracție. Pe lângă expunerea de noutăți din lumea moto, standuri expoziționale și posibilitatea de a testa diverse motociclete, acesta a inclus și o serie de activități variate: concursuri cu premii, o impresionantă paradă moto, iar serile au fost animate de concerte excepționale cu artiști de renume din industria muzicală.

5

La standul Triumph, 7 dintre cele mai noi motociclete din portofoliu – de la modelele din gama ROADSTERS,  are îmbină perfomanța cu eleganța, până la cele mai îndrăgite modele MODERN-CLASSICS, care aduc un strop de nostalgie și stil clasic pe șosele, sau exemplarele puternice din gama ADVENTURE, pregătite să înfrunte orice provocare – au fost disponible pentru sesiuni de test. Cei interesați au avut oportunitatea de a experimenta senzația de a conduce și de a descoperi Triumph-ul care se potrivește cel mai bine personalității lor!

3

Așteptăm cu nerăbdare să revenim la MAN România. Felicitări organizatorilor pentru acest eveniment plin de MAGIE!

For The Ride!

Distribuie Articolul

Citește și