Triumph România – partener la cea de-a XII-a ediție Distinguished Gentleman’s Ride 2023

București, 25 mai 2023 – Triumph România s-a alăturat și anul acesta ca partener al evenimentului Distinguished Gentleman’s Ride, cea mai mare mișcare dedicată sănătății bărbaților din întreaga lume, ce a avut loc pe 21 mai 2023. Doar anul acesta, peste 250 de motociclete și 300 de participanți au contribuit la strângerea unei donații de peste 7.000 de dolari pentru prevenirea cancerului de prostată și a bolilor mintale.

„Ne bucurăm că am putut fi și anul acesta parteneri ai celei mai mari și importante mișcări inițiate pentru sprijinirea sănătății bărbaților. DGR este pentru noi mai mult decât o simplă strângere de fonduri, este o oportunitate să adunăm în jurul nostru comunități frumoase, care își doresc să susțină cauzele în care cred”, spune Cătălin Sănătescu, reprezentant Triumph România.

Triumph Motorcycles a susținut și anul acesta inițiativa DGR și a donat patru motociclete Modern Classics ca premii exclusive pentru cele mai mari strângeri de fonduri la nivel global. Triumph România, singura reprezentanță Triumph Motorcycle pe plan local, a pus la dispoziție pentru parada DGR din București două motociclete din gama Modern Classics. Mai mult, Triumph a oferit câte un premiu pentru primii trei cei mai mari donatori, participanți ai evenimentului, atât în București, cât și în Brașov.

De asemenea, reprezentanța și-a deschis porțile și a invitat pasionații de motociclete Triumph să se reunească în dimineața evenimentului la showroom-ul din șoseaua Pipera nr. 48. Motocicliștii, domni și doamne cu ținute clasice, au avut parte de un moment de relaxare și socializare înainte de startul oficial al cursei, ce a avut loc din fața Teatrului Național București.

Peste 300 de participanți, cu 250 de motociclete, și-au unit forțele și au donat pentru sprijinirea prevenirii cancerului de prostată în rândul bărbaților. La nivel mondial, anul acesta au fost prezenți la paradă peste 100.000 de participanți care au donat aproximativ 7 mil. de dolari doar în 2023.

Felicitări organizatorilor și tuturor participanților!

Credit: Content #RECreators, BastArt Media, Radu Fugarescu – Photographer

Distribuie Articolul

Citește și