Triumph Track Days 21-23 mai

Prima ediție a evenimentului TRIUMPH TRACK DAYS s-a desfășurat în perioada 22-23 mai pe MotorPark România. În cadrul evenimentului au fost testate 7 motociclete Triumph, de la cele mai noi modele din gama ROADSTERS, până la ce mai populare modele MODERN-CLASSICS sau la cele mai puternice exemplare ADVENTURE.

Participanții la eveniment au avut ocazia să exploreze caracteristicile și performanțele motocicletelor selectate, într-un mediu sigur. De asemenea, instructori și piloți profesioniști au oferit sfaturi și sugestii pentru ca riderii să se poată bucura la maximum de experiența de conducere. Multiplul campion MotoRC, pilotul Vlad Neaga, ne-a dezvăluit secretele circuitului MotorPark.

Cu toții, participanți la test ride, invitați, presa de specialitate și organizatori, am avut parte de o experiență inedită, într-o atmosferă relaxată, prietenoasă și stimulantă. Ne bucurăm că am putut oferi celor interesați oportunitate de a experimenta senzația de a conduce și de a descoperi Triumph-ul care se potrivește cel mai bine personalității lor!

Vă mulțumim tuturor pentru participare!

Distribuie Articolul

Citește și