Finanțare

Totul e mai simplu în rate!

Soluția potrivită de finanțare

Alegerea soluției potrivite de finanțare este foarte importantă. Fie că optezi pentru finanțarea clasică sau alegi una dintre variantele de leasing, noi suntem total deschiși și pregătiți să-ți oferim informațiile care te avantajează.

Toate motocicletele din ofertă pot fi achiziționate în rate sau în leasing, atât pentru persoane fizice cât și pentru persoane juridice.

CUMPĂRĂ ACUM, PLĂTEȘTE MAI TÂRZIU!

RATE PRIN CREDIT

Prin soluțiile oferite de TBI Bank poți achiziționa în rate, simplu și rapid, produsele dorite, fie că este vorba despre motociclete, accesorii sau echipamente.
Datorită procedurii simplificate, acordarea creditului se face mai rapid, cu un număr minim de documente.
După verificarea online a criteriilor de eligibilitate și semnarea contractului, produsele pleacă spre tine în cel mai scurt timp.

PERSOANE FIZICE
Valoarea maximă a creditului ce poate fi acordat este de 80.000 de lei, pe o perioadă cuprinsă între 6 – 60 de luni. De asemenea, beneficiezi de o rată fixă pe întreaga durată a creditului.

Criterii minime de eligibilitate:
– Vârsta: minim 18 ani – maxim 75 de ani (la data terminării creditului)
– Cetățean român cu domiciliul în România; salariat în România
– Vechime la actualul angajator: 3 luni neîntrerupte (2 luni cu condiția să existe continuitate de minimum 12 luni în câmpul muncii)

TBI Bank acceptă venituri realizate în strainatate!
Condiții creditare :
– Contract de muncă tradus de un traducator autorizat (NU trebuie și legalizat la notar)
– Extras de cont pe ultimele 3 luni
– Vechime la locul de muncă: minim 6 luni

PERSOANE JURIDICE
Perioada de creditare este de maxim 24 de luni, iar rambursarea se face prin rate fixe lunare.

Criterii minime de eligibilitate
– Compania este înființată de minim 1 an
– Cifra de afaceri pentru anul precedent este de minim 100.000 Eur
– Valoarea bunurilor achiziționate nu depășește 10% din cifra de afaceri pentru anul precedent

LEASING

Optând pentru leasing, alegeți una dintre cele mai flexibile forme de finanțare, deoarece rata contractuală poate fi calculată în funcție de nevoile și dorințele dvs. Toate motocicletele din oferta noastră pot fi achiziționate și în sistem leasing de către Persoane Juridice și Persoane Fizice Autorizate.

Colaborăm cu toate instituțiile de finanțare existente, printre care amintim: BRD Sogelease IFN SA, Raiffeisen Leasing IFN SA, BT Leasing IFN SA, Unicredit Leasing Corporation IFN SA. Rămânem totodată deschiși colaborării cu orice alt finanțator ales de client, oferind suportul și consultanța necesare în acest sens.

Contactează-ne pentru detalii!