Producătorul britanic de motociclete Triumph anunță că are în dezvoltare o nouă serie de motociclete dedicată competițiilor Motocross și Enduro. Mai mult decât atât, Triumph se va implica direct în concursurile MX și Enduro, pentru a asigura suport tehnic piloților din toată lumea.

Este un moment important, atât pentru Triumph, cât și pentru lumea MX și Enduro, unde Triumph va implementa un program special la cel mai înalt nivel. Pentru a participa și a câștiga în acest sport, Triumph are un parteneriat cu legendarul pilot de Motocross Ricky Carmichael, precum și cu Iván Cervantes, cel care deține cinci titluri de Campion Mondial Enduro. Ei sunt cei care vor testa și vor prepara motocicletele pentru concursuri.

Detaliile despre noile motociclete Triumph MX, Triumph Enduro și despre programul de competiții va fi anunțat în lunile următoare.

Nick Bloor: CEO Triumph Motorcycles Ltd: 
Anunțul de astăzi marchează începutul unui nou capitol pentru firma Triumph și suntem cu toții foarte entuziasmați că luăm parte la așa ceva. Suntem implicați 100% să dăm totul în acest competitiv și solicitant domeniu, singura ambiție fiind aceea de a produce o gamă de motociclete câștigătoare pentru noua generație de piloți Triumph”.


Ricky Carmichael:
 
Este o oportunitate incredibilă pentru mine să fiu alături de acest brand istoric și sunt onorat să fac parte din echipa ce dezvoltă și produce modelele pentru off-road. Să concepi ceva de la zero e foarte provocator în stadiul actual al carierei mele. Ceea ce mă impresionează la Triumph e implicarea și pasiunea pentru a dezvolta cele mai bune produse din aceste categorii. Toți cei cu care am interacționat, cei care fac parte din acest proiect, de la ingineri, cei de la design, de la departamentul de cercetare și dezvoltare, arată o pasiune extremă pentru ceea ce fac, aceasta este formula succesului și îmi place să particip la așa ceva.

Avem aceeași pasiune, aceea de a fi cei mai buni. Dacă sunteți familiari cu brandul Triumph cunoașteți deja calitatea de top și modelele pentru off-road vor urma aceeași direcție! Abia aștept să văd reacția clienților când aceste modele vor ajunge în showroom la distribuitori.

Ivan Cervantes: 
Am iubit motocicletele Triumph de când eram mic, după ce le-am văzut în filme sau la TV. Așa că, să lucrez pentru Triumph la începutul acestui proiect este o extraordinară ocazie pentru mine, nu numai pentru că lucrez cu unul din cele mai celebre branduri din lumea moto, ci și pentru că acum construim ceva de la zero. E un vis devenit realitate!