MOTOCICLETE
MODERN CLASICS

Thruxton RS MY24 Final Edition RHS

de la: 16.990 Euro

Cau╚Ťi o motociclet─â performant─â, manevrabil─â, avansat─â tehnologic, p─âstr├ónd totodat─â stilul premium cu finisaje atent manufacturate ├«n stilul modern-classic? Alege o motociclet─â Triumph Bonneville! Cu un stil f─âr─â v├órst─â ├«n care aspectul modern este ├«mbinat cu cel clasic, Motocicleta Bonneville inspir─â ├«ncredere imediat─â! Cu ea tr─âie╚Öti experien╚Ťe ce transmit fiori de pl─âcere!

Gama de motociclete Triumph Bonneville este o nou─â genera╚Ťie a emblemelor legendare de motociclete britanice!

Primul Triumph Bonneville a ap─ârut ├«n anul 1959; de atunci aceast─â gam─â se actualizeaz─â permanent, p─âstr├ónd totu╚Öi specifica╚Ťiile motocicletelor emblematice din acea perioad─â.

Calitatea premium se poate observa ├«n detaliile componentelor tuturor motocicletelor. Datorit─â elementelor cromate sau de aluminiu ╚Ölefuit sau ├«n liniile pictate manual pe rezervor, toate finisajele reprezint─â o garan╚Ťie a durabilit─â╚Ťii. Datorit─â siluetei inconfundabile ╚Öi a stilului modern-clasic al motocicletelor, atunci c├ónd c─âl─âtore╚Öti, sim╚Ťi c─â tr─âie╚Öti experien╚Ťe de neuitat!

Alege o motociclet─â Bonneville cu un stil f─âr─â v├órst─â, care inspir─â ├«ncredere imediat─â ╚Öi al─âturi de care tr─âie╚Öti experien╚Ťe de neegalat!