> motociclete  >  SPORT  > DAYTONA 660

COMPORTAMENT DINAMIC, PROSPEȚIME ȘI ATITUDINE

Liniile curate, agilitatea, comportamentul intuitiv și sportivitatea se îmbină cu senzațiile date de motorul cu trei cilindri – Daytona 660 e construită pentru orice drum.

DAYTONA 660

PREȚ 9.690 EURO

ELIGIBIL PROGRAM RABLA

CONFIGUREAZĂ

A început jocul. Noul model Triumph Daytona 660 este o declarație vizuală și tehnologică, oferind un comportament dinamic, prospețime și o atitudine irezistibilă. Liniile curate, agilitatea, comportamentul intuitiv și sportivitatea se îmbină cu senzațiile date de motorul cu trei cilindri – noul Daytona 660 e construit pentru a cuceri orice drum.

AVANTAJUL MOTORULUI CU TREI CILINDRI

Cu o combinație perfectă între cuplul la turații joase, puterea care te înfioară de plăcere la turații înalte și caracterul inegalabil, motorul cu trei cilindri prezent pe Daytona scoate 95 de cai putere la 11.250 rpm și se turează până la 12.650 rpm, unde este zona roșie. Și cu mai  mult de 80% din 69Nm cât este cuplul maxim prezent încă de la 3.125 rpm, când vorbim de flexibilitate, Daytona este în vârful ierarhiei.

Puterea este livrată fără efort printr-o delicată cutie de viteze cu șase trepte, în timp ce ambreiajul asistat cu alunecare controlată ajută la o acționare fină a levierului, fiind un mare avantaj în traficul urban.

Pentru piloții posesori de permis categoria A2 aflați la începuturi, există un kit de limitare a puterii care implică schimbarea manșonului de accelerație și o altă setare a motorului care poate fi cu ușurință instalat sau înlăturat de către reprezentanța Triumph.

PERFECT ECHILIBRAT

Cu un cadru sportiv dedicat, furcă Showa big-piston inversată, de calitate, cu jambe de 41mm și un monoamortizor central Showa, Daytona este agilă și intuitivă. Suspensia posterioară se poate regla pe încărcare pentru diferite setări.

Jantele cu șase brațe din aliaj ușor de aluminiu păstrează masa scăzută pentru reacții rapide în cazul schimbărilor de direcție. Noile Michelin Power 6 completează ansamblul, oferind încredere atât pe șosele uscate, cât și pe cele ude.

CONFORT ȘI CONTROL

Cu semighidoanele de tip sport poziționate desupra jugului superior și scărițele amplasate optim pentru confort și distanța de sol în viraje, Daytona 660 are o poziție în șa naturală, cu echilibru între comoditate și pilotaj sportiv.

Iar cu o șa situată la 810 mm, îngustă și ușor de încălecat, Daytona 660 inspiră încredere la viteze mici fiecărui pilot.

ÎNTOTDEAUNA OPTIM

Accelerația de tip ride-by-wire livrează un răspuns precis, instantaneu, având trei moduri de condus: Sport, Road și Rain. Aceste moduri ajustează răspunsul accelerației, precum și modul în care intervin ABS și Sistemul de Control al Tracțiunii pentru putere optimă, tracțiune, aderență și încredere, astfel încât să poți exploata potențialul motocicletei în fiecare călătorie.

PUTERE DE FRÂNARE

Etriere puternice cu patru pistonașe montate radial fac echipă cu două discuri ușoare cu diametrul de 310mm pentru frânări controlabile, incredibil de eficiente și cel mai nou sistem ABS asigură randament maxim cu intervenție minimă.

Iar atunci când exploatezi în forță aptitudinile frânelor, sistemul Emergency Deceleration Warning activează automat luminile de avarie pentru a-i atenționa pe ceilalți participanți la trafic, astfel încât tu să te concentrezi la drum.

ÎNTOTDEAUNA PE AFIȘAJ

Ecranul multifuncțional are integrat un afișaj TFT color și unul LCD cu caractere albe pe fond negru. Compact, cu un design aerisit, toate informațiile utile pilotului sunt prezente, fiind ușor de citit în condiții diverse de lumină exterioară. Bordul îngrijit e compatibil cu sistemul opțional My Triumph Connectivity pentru navigație turn-by-tur, controlul telefonului, al muzicii sau al camerei GoPro și se controlează ușor în timpul mersului din butoanele dedicate. 

KIT DE LIMITARE PENTRU A2

Proaspeții și tinerii piloți care au permis categoria A2 se pot bucura de Daytona 660 cu un kit de limitare a puterii la 35kW ce include un alt manșon de accelerație și o altă setare a puterii motorului.

COSTURI REDUSE DE EXPLOATARE

Cel mai mare interval de service din categorie (16.000 km), doi ani garanție fără limită de kilometri și mica depreciere înseamnă cea mai bună valoare în această clasă de motociclete.

SPECIFICAȚII

MOTOR: 3 cilindri în linie, 12 valve, DOHC
RĂCIRE: cu lichid
CAPACITATE CILINDRICĂ: 660 cc
RAPORT DE COMPRESIE: 12.05:1
PUTERE: 95 CP
CUPLU: 69 Nm la 8.250 rpm
TRANSMISIE: pe lanț
CUTIE DE VITEZE: 6 trepte
PORNIRE: electrică
DIMENSIUNI:
GREUTATE: 201 kg
ÎNĂLȚIME ȘA: 810 mm
ANVELOPĂ FAȚĂ: 120/70 ZR 17
ANVELOPĂ SPATE: 180/55 ZR 17
FRÂNĂ FAȚĂ: 2 discuri flotante de 310 mm, etriere cu 4 pistoane
FRÂNĂ SPATE: 1 disc de 220 mm, etrier cu 1 piston
SUSPENSIE FAȚĂ: furca inversata Showa SFF-BP de 41 mm, cursa 110 mm
SUSPENSIE SPATE: monoamortizor Showa RSU, cursa 130 mm
REZERVOR: 14 L
ALTE DETALII: sistem ABS,
suspensii Showa,
accelerație Ryde-by-Wire,
Slip & assist clutch,
trei moduri de pilotaj (Sport, Road, Rain),
control al tracțiunii decuplabil,
sistem de siguranță Emergency Deceleration Warning,
bord mulțifunctional cu display TFT,
sistem de lumini full LED,
anvelope Michelin Power 6.
CULORI: rosu (Carnival Red/Sapphire Black), gri (Satin Granite/Satin Jet Black), alb (Snowdonia White/Sapphire Black)
AN MODEL: 2024