> motociclete  >  MODERN CLASSICS  > SCRAMBLER 1200 X

CONSTRUIT PENTRU ORICE DRUM

Incredibila performanță, aptitudinile și stilul Scrambler 1200 sunt acum mai accesibile.

SCRAMBLER 1200 X

PREȚ 13.790 EURO

ELIGIBIL PROGRAM RABLA

CONFIGUREAZĂ

Incredibila performanță, aptitudinile și stilul Scrambler 1200 sunt acum mai accesibile. Cu șaua sa joasă și ergonomie perfect adaptată, Scrambler 1200 X inspriră încredere imediată pe sosea și în afara ei.

Poziție de condus accesibilă și angajantă

Cu o roată frontală de 21” ce trece ușor peste denivelări și o șa mai joasă, Scrambler 1200 X are o poziție de condus angajantă, care inspiră încredere și oferă distracție pe orice suprafețe de rulare.

ABS / Traction Control

Cele mai noi sisteme ABS optimizat pentru viraje (OCABS) și Controlul Tracțiunii sunt dotare standard pe Scrambler 1200 X, aducând mai multă încredere, control și siguranță în toate condiții de rulare, pe orice fel de vreme.

Accesorii

Peste 60 de accesorii originale sunt disponibile pentru a crea Scramblerul care să îndeplinească cerințele fiecărui proprietar. De la elemente stilate la sisteme de bagaje robuste, toate au fost concepute pentru a fi funcționale și armonios integrate în ansamblu. În plus, sunt acoperite de garanția de doi ani oferită de Triumph.

Motor

Motorul Bonneville High Power de 1200 cmc cu doi cilindri în paralel are o setare specifică pentru Scrambler, transmite emoții, răspunsul accelerației este prompt și delicat totodată. Puterea e transmisă fără efort pentru performanțe adecvate atât pe stradă cât și în off-road.

Calitate și finisaj

Minunat conceput, cu finisaje imaculate. De la vopseaua captivantă la accentele date de aluminiul periat, fiecare detaliu este executat cu măiestrie și atenție deosebită.

Înălțimea șeii

La numai 820 mm, șaua e mai joasă cu 50 mm comparativ cu versiunea XE, un aspect care inspiră încredere imediată. În plus, ca accesoriu, există o șa mai joasă cu 25 mm care face din Scrambler 1200 X o motocicletă cu șaua la 795 mm, ceea ce permite multor piloți să se bucure de experiența Scramblerului autentic.

Suspensie

Furca specială pentru Scrambler de la Marzocchi și dublele amortizoare posterioare cu rezervor sunt optimizate pentru uz stradal, însă cursa generoasă a suspensiei asigură un comportament fără reproș pe toate tipurile de drum.

Tehnologie

Scrambler 1200 X are integrată tehnologia modernă pentru capacități moderne, păstrând totodată nealterat stilul Modern Classic. Bordul are un design curat, comenzile fiind intuitive, cele cinci moduri de pilotaj, sistemele ABS optimizat pentru viraje și Controlul Tracțiunii asigurând tehnologia de care e nevoie în fiecare plimbare.

Valoare

Foare capabil și bine echipat, Scrambler 1200 X reprezintă o adevărată valoare, cu un scăzut cost de exploatare, intervalul de service fiind la 16.000 km și o garanție de doi ani fără limită de kilometri.

SPECIFICAȚII

MOTOR: 2 cilindri în paralel, 8 valve, 270 grade, SOHC
RACIRE: cu lichid
CAPACITATE CILINDRICĂ: 1200
RAPORT DE COMPRESIE: 11:1
PUTERE: 90PS/ 89bhp (66.2kW) @7000rpm
CUPLU: 110 Nm la 4250 rpm
TRANSMISIE: pe lanț
CUTIE DE VITEZE: 6 trepte
PORNIRE: electrică
DIMENSIUNI:
GREUTATE: 228 kg
ÎNĂLȚIME ȘA: 820 mm
ANVELOPE FAȚĂ: 90/90-21
ANVELOPE SPATE: 150/70 R17
FRÂNĂ FAȚĂ: 2 discuri de 310 mm, etriere Nissin cu 2 pistoane, ABS
FRÂNĂ SPATE: 1 disc de 255 mm, etrier cu 1 piston Nissin, ABS
SUSPENSIE FAȚĂ: Marzocchi 45 mm, cursă 170 mm
SUSPENSIE SPATE: 2 amortizoare Marzocchi, reglabile, cursă 170 mm
REZERVOR: 15 L
sistem ABS,
controlul tracțiunii TTC (Triumph Traction Control) decuplabil,
accelerație Ride by Wire,
ambreiaj Torque-Assist,
5 Riding Modes,
sistem de franare Nissin,
bord multi-functional cu afisaj digital TFT,
pornire fără cheie, ghidon ajustabil,
buton unic pentru controlul vitezei de croazieră,
sistem de lumini cu tehnologie LED,
priză USB,
faruri DRL (Daytime Running Lights),
sistem de securitate Immobiliser,
anvelope Metzler Tourance tubeless,
finisaje premium de aluminiu,
interval de service la 16.000km.
CULOARE: Sapphire Black, Ash Grey, Carnival Red
AN MODEL 2024