> motociclete  >  MODERN CLASSICS  > SCRAMBLER 1200 XE

CONSTRUIT PENTRU ORICE DRUM

Excepționalul Scrambler a evoluat. 1200 XE este o legendă Modern Classic cu capacitatea de a cuceri cel mai dificil teren.

SCRAMBLER 1200 XE

PREȚ 15.290 EURO

ELIGIBIL PROGRAM RABLA

CONFIGUREAZĂ

Cu uimitoare aptitudini în off-road și maniere impecabile pe șosea, 1200 XE este Scramblerul definitoriu.

Excepționalul Scrambler a evoluat. 1200 XE este o legendă Modern Classic cu capacitatea de a cuceri cel mai dificil teren.

Aptitudini definitorii în această clasă

De la cursa suspensiei la lunga basculă sau la avansatele frâne Brembo Stylema, Scrambler 1200 XE domină această categorie prin componente de vârf, oferind aptitudini pe orice teren și o experiență inegalabilă a pilotajului.

Comenzi reglabile

Ghidonul și scărițele reglabile asigură ergonomia perfectă pentru motocicliști de talii diferite. Echipat pentru naveta zilnică sau pentru distracție în off-road, Scrambler 1200 XE pune la dispoziție confortul necesar combinat cu o poziție ideală pentru controlul în afara asfaltului.

Motor

Motorul Bonneville High Power de 1200 cmc cu doi cilindri în paralel are o setare specifică pentru Scrambler, transmite emoții, răspunsul accelerației este prompt și delicat totodată. Puterea e transmisă fără efort pentru performanțe adecvate atât pe stradă cât și în off-road.

Evacuare / Sunet

Sistemul de evacuare revizuit, cu dublele și emblematicele țevi amplasate la înălțime, are scut termic din aluminiu periat și redă un sunet grav și distinct, în cel mai pur stil Scrambler.

Stil

Cu o siluetă care nu se demodează niciodată și ținută eficientă în afara drumurilor asfaltate, uimitorul Scrambler 1200 XE combină într-un mod magnific tehnologia cu finisaje de înaltă calitate pentru a crea o motocicletă fără rival.

Suspensie

Componentele suspensiei premium dezvoltate de Marzocchi cu o grandioasă cursă de 250 mm au fost setate pentru un un comportament fără reproș pe toate tipurile de drum, inclusiv pentru o agilitate în off-road fără seamăn.

Tehnologie

O accelerație de tip ride-by-wire delicată, care răspunde prompt, sistemele ABS optimizat pentru viraje și Controlul Tracțiunii, controlul vitezei de croazieră intuitiv, cu un singur buton, cele șase moduri de pilotaj (inclusiv două dedicate mersului în off-road) aduc tehnologia modernă în segmentul Modern Classic.

Aptitudini pentru turism

De la poziția de condus relaxantă la suspensia premium sau șaua confortabilă și tehnologia care ajută pilotul, 1200 XE este gata pentru orice aventură. Accesorii care includ  un parbriz deflector în stil Dakar sau sisteme robuste de bagaje fac motocicleta și mai practică.

Roți și anvelope

Jantele cu spițe excentrice sunt echipate cu anvelope fără cameră Metzeler Tourance, rezistente pentru mersul în afara asfaltului. Roata anterioară cu diametrul de 21” contribuie la aptitudinile incredibile ale lui Scrambler 1200 XE atunci când lucrurile devin dificile.

Accesorii

Peste 60 de accesorii originale sunt disponibile pentru a crea Scramblerul care să îndeplinească cerințele fiecărui proprietar. De la elemente stilate la sisteme de bagaje robuste, toate au fost concepute pentru a fi funcționale și armonios integrate în ansamblu. În plus, sunt acoperite de garanția de doi ani oferită de Triumph.

SPECIFICAȚII

MOTOR: 2 cilindri în paralel, 8 valve, 270 grade, SOHC
RACIRE: cu lichid
CAPACITATE CILINDRICĂ: 1200
RAPORT DE COMPRESIE: 11:1
PUTERE: 90PS/ 89bhp (66.2kW) @7000rpm
CUPLU: 110 Nm la 4250 rpm
TRANSMISIE: pe lanț
CUTIE DE VITEZE: 6 trepte
PORNIRE: electrică
DIMENSIUNI:
GREUTATE: 230 kg
ÎNĂLȚIME ȘA: 870 mm
ANVELOPE FAȚĂ: 90/90-21
ANVELOPE SPATE: 150/70 R17
FRÂNĂ FAȚĂ: 2 discuri de 320 mm, etriere Brembo M4.30 cu 4 pistoane, ABS
FRÂNĂ SPATE: 1 disc de 255 mm, etrier cu 2 pistoane Brembo, ABS
SUSPENSIE FAȚĂ: Marzocchi 45 mm, reglabilă, cursă 250 mm
SUSPENSIE SPATE: 2 amortizoare Marzocchi, complet reglabile, cursă 250 mm
REZERVOR: 15 L
sistem ABS,
controlul tracțiunii TTC (Triumph Traction Control) decuplabil,
accelerație Ride by Wire,
ambreiaj Torque-Assist,
6 Riding Modes,
sistem de franare Brembo,
bord multi-functional cu afisaj digital TFT,
pornire fără cheie, ghidon ajustabil,
buton unic pentru controlul vitezei de croazieră,
sistem de lumini cu tehnologie LED,
priză USB,
faruri DRL (Daytime Running Lights),
sistem de securitate Immobiliser,
anvelope Metzler Tourance tubeless,
finisaje premium de aluminiu,
interval de service la 16.000km.
CULOARE: Sapphire Black, Baja Orange/Phantom Black, Phantom Black Storm Grey
AN MODEL 2024