> motociclete  >  MODERN CLASSICS  > SPEED 400

STIL ȘI MOȘTENIRE

Profilul clasic al motorului, formele sculpturale ale rezervorului, vopseaua premium și finisajele de înaltă clasă arată că Speed 400 poartă ADN-ul Triumph, fiind esența unui custom în stil modern, cu o siluetă inconfundabilă.

SPEED 400

PREȚ 5.690 EURO

CONFIGUREAZĂ

STIL ȘI MOȘTENIRE

Profilul clasic al motorului, formele sculpturale ale rezervorului, vopseaua premium și finisajele de înaltă clasă arată că Speed 400 poartă ADN-ul Triumph, fiind esența unui custom în stil modern, cu o siluetă inconfundabilă.

FINISAJE PREMIUM

Pulberea neagră specifică ce îmbracă motorul, reflexiile aurii ale furcii inversate, vopseaua de înaltă calitate sau detaliile rafinate ale emblemelor sunt elemente care arată că Speed 400 este o motocicletă premium.

SERIA DE MOTOARE TR

Noua serie de motoare TR combină cea mai nouă tehnologie cu aspectul clasic-modern pentru a fi cele mai performante din această categorie, caracterul Triumph regăsindu-se în sunet și în sentimentul transmis.

CADRU ȘI SUSPENSII

Noul cadru conceput special pentru acest roadster precum și suspensiile de calitate oferă un comportament neutru, o manevrabilitate care inspiră încredere și o poziție de pilotaj angajantă și distractivă, atât pentru începători, cât și pentru piloții experimentați.

ERGONOMIA PILOTULUI

Speed 400 se potrivește tuturor piloților, indiferent de înălțime. Datorită structurii zvelte, poziția de pilotaj e totodată confortabilă și angajantă.

JANTE ȘI ANVELOPE

Jantele ușoare din aluminiu cu 10 brațe au dimensiunea de 17 inch, contribuie la agilitate, sunt echipate cu anvelope premium și transmit încredere indiferent de condițiile de drum.

FRÂNE

Etrierul cu două pistonașe montat radial și furtunul cu manta oțelită asigură putere de frânare progresivă, sistemul ABS Bosch putând fi decuplat pentru un control total.

TEHNOLOGIE

Speed 400 este dotat cu tehnologia modernă care asistă pilotul pentru a se bucura de fiecare călătorie, incluzând sistem al tracțiunii decuplabil, ambreiaj cu alunecare controlată, sistem ABS Bosch, lumini cu LED și noul bord cu instrumente stilate.

SECURITATE

Speed 400 este dotat cu blocator de ghidon și imobilizator antifurt. Un microchip de securitate integrat în cheie permite ca numai proprietarul să poată porni motocicleta.

VALOARE

Cu cele mai bune specificații din categorie, componentele de calitate, performanțele, costurile de exploatare reduse, cu un interval de service la 16 mii km și doi ani garanție, Speed 400 are o valoare incredibilă.  

SPECIFICAȚII

MOTOR: 1 cilindru, 4 valve, DOHC
RACIRE: cu lichid
CAPACITATE CILINDRICĂ: 398 cc
RAPORT DE COMPRESIE: 12:1
PUTERE: 40 CP
CUPLU: 37.5 Nm @ 6.500 rpm
CUTIE DE VITEZE: 6 trepte
PORNIRE: electrica
TRANSMISIE: pe lant
ÎNĂLȚIME ȘA: 790 mm
GREUTATE: 170 kg
ANVELOPĂ FAȚĂ: 110/70 R17
ANVELOPĂ SPATE: 150/60 R17
FRANA FAȚĂ: 1 disc de 300 mm, etrier cu 4 pistoane, ABS
FRANA SPATE: 1 disc de 230 mm, etrier flotant, ABS
SUSPENSIE FAȚĂ: furcă inversată de 43 mm, cursa 140 mm
SUSPENSIE SPATE: amortizoar reglabil, cursa 130 mm
REZERVOR: 13 L
ALTE DETALII: motor TR-Series 400cc,
sistem Bosch ABS,
functie de control al tractiunii,
acceleratie ride by wire,
ambreiaj torque-assist,
iluminare cu LED,
far DRL (Daytime Running Lights)
priza USB,
sistem anti-furt,
bord multi-functional cu afisaj LCD,
25 de accesorii dedicate,
roți usoare din aluminiu turnat cu zece spițe,
anvelope premium
CULORI: rosu (Carnival Red / Phantom Black), albastru (Caspian Blue / Storm Grey), negru (Phantom Black / Storm Grey)
AN MODEL: 2024