> motociclete  >  ADVENTURE  > TIGER 850 SPORT

UN ADEVĂRAT ALL-ROUNDER CU CARACTER

Triumph Tiger 850 Sport este un model incredibil de versatil. Apt pentru orice sarcină, trasează noi standarde în ceea ce privește polivalența: aventuri pe șosele, străbaterea junglei urbane, ture de weekend sau călătorii îndelungate.

TIGER 850 SPORT

PREȚ 11.790 EURO

ELIGIBIL PROGRAM RABLA

CONFIGUREAZĂ

Triumph Tiger 850 Sport este un model incredibil de versatil. Apt pentru orice sarcină, trasează noi standarde în ceea ce privește polivalența: aventuri pe șosele, străbaterea junglei urbane, ture de weekend sau călătorii îndelungate. Este un adevărat all-rounder cu caracter, care pune în echilibru accesibilitatea cu competențele.

Din momentul în care ai apăsat butonul de pornire, pulsul ți se sincronizează cu motorul cu trei cilindri. Iți produce fiori de plăcere, dar îți transmite și încredrea de care ai nevoie. Pentru că se poate instala un kit de reducere a puterii pentru permisul de categoria A2, Tiger 850 Sport deschide orizonturi și începătorilor. Că e vorba despre prima motocicletă adevărată, primul model adventure sau polivalența pe care o cauți, Tiger 850 Sport are tehnologia, dotările și atitudinea pentru un pilotaj entuziasmant.   

Sentimentele transmise de motor sunt esențiale pentru o experiență completă și cei trei cilindri în linie au un caracter care își dorește cât mai multă acțiune. Pentru Tiger 850 Sport, tehnicienii britanici au conceput setări distincte, care asigură cuplu superior în zona turațiilor joase și medii. Puterea maximă de 85 de cai se atinge la 8.500 rpm, cu un cuplu de 82 Nm la 6.500 rpm, Tiger 850 Sport fiind totodată previzibil și sportiv. 

Întrucât fiecare pilot este unic, Tiger 850 Sport se poate ajusta în funcție de preferințe: ghidonul lat are unghi reglabil, parbriz reglabil, șaua se poate amplasa la două înălțimi diferite, amortizorul central cu gaz Marzocchi are setări multiple. Dotările includ moduri de pilotaj, ABS și control al tracțiunii decuplabil, ambreiaj asistat cu alunecare controlată. 

Tiger 850 Sport este disponibil în două variante de culoare (gri/roșu și gri/negru), iar Triumph a conceput pentru acest model zeci de accesorii originale, practice și stilate (ex.: genți laterale, top box, manșoane încălzite, șa încălzită pentru pilot și pasager, parbriz pentru turism, protecții pentru mâini, cric central, protecții pentru motor, radiator, far, furcă și rezervor, ș.a.).  

SPECIFICAȚII

MOTOR: 3 cilindri în linie, 12 valve, DOHC
RACIRE: cu lichid
CAPACITATE CILINDRICĂ: 888 cc
RAPORT DE COMPRESIE: 11.27:1
PUTERE: 85 CP
CUPLU: 82 Nm la 6.500 rpm
TRANSMISIE: pe lanț
CUTIE DE VITEZE: 6 trepte
PORNIRE: electrică
DIMENSIUNI: 2248 x 831 x 1410-1460 mm
GREUTATE: 192 kg
ÎNĂLȚIME ȘA: 820 – 840 mm
ANVELOPĂ FAȚĂ: 100/90-19
ANVELOPĂ SPATE: 150/70R17
FRÂNĂ FAȚĂ: Brembo Stylema Monobloc cu patru pistoane, două discuri de 320 mm, ABS
FRÂNĂ SPATE: un disc de 255 mm, etrier cu un piston, ABS
SUSPENSIE FAȚĂ: suspensie Marzocchi cu o furcă inversată de 45 mm
SUSPENSIE SPATE: suspensie Marzocchi
REZERVOR: 20 L
ALTE DETALII: două moduri de pilotaj, Road și Rain,
sistem ABS
control al tracțiunii decuplabil,
ambreiaj asistat cu alunecare controlată,
suspensii Marzocchi,
sistem de frânare Brembo Stylema,
șa reglabilă pe înălțime,
parbriz reglabil,
ghidon reglabil,
bord TFT de 5 inch.
CULOARE: Gri/Roșu, Gri/Negru
AN MODEL: 2024