TRIUMPH MOTORCYCLES

Povestea noastră

O călătorie incredibilă care a început în 1902

De ce Triumph?

Suntem conduși de dorința de a fabrica cele mai bune motociclete din lume.

“Nu încetăm niciodată, dăm mereu tot ceea ce este mai bun pentru piloții noștri. O facem construind modele emblematice care celebrează moștenirea trecutului îmbrățișând în acelați timp designul îndrăzneț, stilul original, ingineria funcțională și adevărata pasiune pentru motociclism.

Scopul nostru este acela de a oferi o experiență completă, construind motociclete echilibrate ce combină puterea, manevrabilitatea și stilul în așa fel încât să-l captiveze pe pilot și să-l provoace.

Aceasta este pasiunea și obsesia noastră.

Urmărim același lucru ca și motocicliștii nostri: experiența perfectă a condusului.”

Nick Bloor

CEO Triumph Motorcycles

Toate motocicletele Triumph și accesoriile sunt concepute, desenate, imaginate, dezvoltate și testate de echipele noastre dedicate.

DE A2 HPR 995x537 1
brand story tank paint 840x560 1

Precizie în fabricare

Toate motocicletele Triumph și accesoriile sunt concepute, desenate, imaginate, dezvoltate și testate de echipele noastre dedicate. De la primele schițe și până la ansamblul final, fiecare piesă componentă e construită cu precizie pentru experiența sufletească perfectă, trecând prin șase etape importante de design și dezvoltare.

Aceste procese ne ajută să stabilim cele mai înalte standarde de precizie în fabricare. Durează mii de ore de cercetare și dezvoltare – așa ajunge fiecare Triumph să prindă viață. 

Victoria ne curge în vene

530A0023 1920x1080 Resized

Când Jack Marshall a condus un Triumph la prima ediție Isle of Man TT desfășurată în 1907, el a aprins o flacără ce arde în interiorul fiecărui motociclist. Setea nepotolită de a fi cel mai rapid, de a fi primul, de a duce totul la limită, dorința de a sparge barierele care există tocmai pentru a fi sparte…acestea fac parte din ADN-ul nostru. 

Adventure

Adventure

Aventurile epice, fiorii de plăcere ce îi simți atunci când descoperi nouățile sau imaginile de neșters din memorie. Ele ne atrag să mergem mai departe cu cel puțin un kilometru mai mult decât alții, sunt motivele pentru care ne trezim în fiecare zi.

Adventure Overview Page Vista 840x560 1

O moștenire fără seamăn

De mai bine de o sută de ani, prin pasiune și prin inovații, Triumph a modelat evoluția motocicletei. E o istorie excepțională cu modele legendare, de la cele care au stabilit repere în categorii sau au doborât recorduri, la cele care au participat la curse. O istorie care face din Triumph unul din cele mai cunoscute și mai iubite branduri.

PREZENTE ÎN ROMÂNIA ÎNCĂ DIN 2013

Motocicletele Triumph sunt importate prin MOTOBOOM încă din 2013, aceeași companie realizând și investiția în noul magazin Triumph București.

Situat pe Șoseaua Pipera nr. 48, showromul găzduiește modele din toate categoriile, de la legendara serie clasică Bonneville și până la fabulosul Rocket 3, motocicleta de serie cu cel mai mare motor din lume. Nu lipsesc modelele pentru turism și aventură din familia Tiger sau roadsterele moderne, distractive și performante.