SERVICE Motociclete Triumph

Pentru a beneficia întotdeauna de o călătorie perfectă

triumph engineers 770x770 1

SERVISARE ȘI MENTENANȚĂ

Întreținerea regulată este cel mai bun mod de a vă asigura că motocicleta dvs. funcționează corect, în siguranță și la nivelul său optim.

Triumph oferă operațiuni de reparație și întreținere într-un service profesional, cu tehnicieni complet pregătiți care primesc informări tehnice regulate de la experții Triumph, astfel încât proprietarii Triumph să beneficieze întotdeauna de o călătorie perfectă.

Pentru a programa o vizită în service, completați formularul online iar un reprezentant Triumph vă va contacta în cel mai scurt timp.

PROMISIUNEA NOASTRĂ PENTRU TINE

Ne dorim să vă păstrați motocicleta Triumph în stare excelentă și să aveți cea mai bună experiență posibilă ori de câte ori veniți la noi. De aceea vă oferim servicii de calitate în domenii esențiale, precum servisare și mentenanță motociclete și asistență pentru clienți. 

Reprezentanții Triumph beneficiază de instruire continuă pentru a ne asigura că expertiza noastră depășește întotdeauna așteptările clienților, reflectând astfel atenția noastră asupra oferirii unei experiențe complete de călătorie.

pidcocks3 770x770 1

PROGRAMEAZĂ O VIZITĂ ÎN SERVICE

Ai nevoie de o programare în service? Completează formularul online iar un reprezentant Triumph te va contacta în cel mai scurt timp.

CE OFERIM

Piese și accesorii Triumph originale

La reprezentanța autorizată Triumph oferim piese și accesorii originale.

Vă ținem la curent

Vă ținem la curent cu progresul motocicletei și vă consultăm întotdeauna legat de estimările de prețuri înainte de a finaliza lucrările.

Actualizare de software

Verificăm și actualizăm software-ul motocicletei dvs.

Verificări de siguranță și îmbunătățire

Verificăm de fiecare dată dacă există schimbări remarcabile la motocicletă sau dacă sunt disponibile îmbunătățiri ale produsului.

Personal calificat

Doar tehnicienii noștri instruiți care primesc informări tehnice regulate de la experții Triumph vor lucra la motocicleta dvs.